Huisstijl ontwerp

Een uniforme uitstraling

Voor een goed huisstijl ontwerp ben je met een goede bedrijfsnaam en logo al op de goede weg. Maar om echt het verschil te maken, is het van belang dat deze op de juiste manier doorvertaald wordt in je complete uitstraling. Hierbij zijn de herkenbare elementen, de juiste kleuren en bijpassende lettertypes essentieel.

Dit begint bij je visitekaartjes en briefpapier en loopt vloeiend door in je flyers, brochures, website en bus bestickering. Tot zelfs de bordjes in de tuinen wordt alles doorvertaald om zo een uniforme uitstraling te krijgen.

Huisstijl ontwerp

Heb je een huisstijl?

Het kan natuurlijk dat je al een huisstijl hebt en deze wat verouderd is. Hiermee kunnen we vaak met wat aanpassingen een wat eigentijdsere uitstraling krijgen. Hierbij proberen we altijd om het gevoel van de huidige huisstijl te behouden.

Huistijlen

die we hebben ontwikkeld

Jouw voordelen

Professioneel

Een huisstijl geeft een professioneel bedrijfsimago bij alle doelgroepen die voor jouw bedrijf belangrijk zijn. Bestaande klanten, potentiële klanten, toeleveranciers en nieuwe werknemers.

Onderscheidend

Je maakt onderscheidt met een huisstijl van je concurrenten en wordt dus een herkenbare speler in je branche.

Uniek

Tijdens de ontwikkeling van een huisstijl bepaal je welke media uitingen echt nodig zijn. Op deze manier wordt het ontwerp van de huisstijl een perfecte weerspiegeling van je bedrijf.

Meer weten?
Neem contact met ons op