Hovenier logo

Onderscheidend hovenier logo

Ben je op zoek naar een herkenbaar en professioneel hovenier logo? Of kan je huidige logo wel een opfrisbeurt gebruiken? Upgrow helpt je met het juiste logo design!

Samen met jou gaan we op zoek naar de juiste uitstraling die past bij jouw bedrijf. Van een luxe en strak logo tot klassiek of modern logo, we ontwerpen een hovenier logo dat perfect aansluit bij jouw groene bedrijf.

Een goed logo ontwerp zorgt namelijk voor een goede eerste indruk van jouw hoveniersbedrijf. Het is een kenmerkend onderdeel van je visuele identiteit. Met een sterk logo word je beter onthouden!

ontwerp logo hovenier

Werkwijze logo maken

Een nieuw logo staat natuurlijk niet zomaar op papier. Bij Upgrow gaan we daarom altijd eerst uitvoerig met je in gesprek. Wat zijn je doelstellingen? Wat wil je uitstralen? Heb je een voorkeur voor bepaalde kleuren en vormen?

Toon ons gerust een aantal  voorbeeldlogo’s die je aanspreken. Zo krijgen we een goed beeld van je wensen en kunnen we vanuit deze basis starten met het ontwerpen van het nieuwe beeldmerk van je onderneming.

We beginnen met het maken van verschillende schetsen. Na een feedbackronde werken we de beste concepten digitaal uit. Na meerdere revisieronden komt daar natuurlijk ook het eindresultaat: een hovenier logo met de ideale uitstraling waarmee je het juiste gevoel overdraagt. We stoppen niet totdat jij tevreden bent!

Logo's

die we hebben gemaakt

Waarom Upgrow

Specialist in het groene vakgebied

Met jarenlange ervaring in het groene vakgebied weten we bij Upgrow precies waar een goed hovenier logo aan voldoet. We kennen de branche door en door. Maak je met ons samen de professionaliseringsslag? Kies voor een goede eerste indruk met je nieuwe logo!

Aanvullend advies en uitvoering op gebied van marketing

Naast logo design kun je bij ons ook terecht voor het uitbesteden van je marketing. Een nieuwe bedrijfsnaam? Kersverse klanten aantrekken met een aansprekende brochure? Je bus laten bestickeren met je nieuwe logo om op te vallen onderweg? Het inrichten van ICT-zaken? Geef ons je wensen door, wij regelen de rest.

Persoonlijke aanpak leidt tot de beste ideeën

We vinden het bij Upgrow belangrijk om met jou in gesprek te blijven. Het gaat er immers om dat je nieuwe hovenier logo aansluit bij je persoonlijke wensen. Net als de overige marketing natuurlijk. Op basis van diverse feedbackrondes stellen we steeds weer bij, totdat we beiden zeggen: dit is het!

Meer weten?
Neem contact met ons op