Logo ontwerp Veenendaal

De eerste indruk, maak je maar één keer!

Logo ontwerp Veenendaal

Ben je toe aan een herkenbaar logo dat professioneel ontworpen is? Welkom bij logo ontwerp Veenendaal en omgeving! Of misschien is je bedrijf veranderd en zoek je een nieuwe look en feel die beter past bij waar je nu staat. Upgrow helpt je met een logo ontwerp dat jou en je klanten inspireert! 

Samen met jou gaan we op zoek naar de juiste uitstraling, die past bij je bedrijf. We nemen je aan de hand door het proces en helpen om een vaag idee of gevoel om te zetten naar de perfecte match. Van een luxe- of strak logo tot klassiek of modern logo, we ontwerpen altijd een logo dat perfect aansluit bij jouw unieke bedrijf en waar jij trots op bent.

Een goed logo ontwerp zorgt namelijk voor een goede eerste indruk van jouw onderneming. Het is een kenmerkend onderdeel van je visuele identiteit. Met een sterk logo word je beter onthouden, ook nadat je jouw magie bij de klant hebt gedaan. 

ontwerp-logo-veenendaal

Werkwijze logo maken

Een nieuw logo komt niet zomaar uit de lucht gevallen. Daarom gaan we bij Upgrow eerst  uitvoerig met je in gesprek. Wat zijn je doelstellingen? Uit wie bestaat je (huidige) doelgroep en wat zijn je droomklanten? Wat wil je uitstralen? Heb je een voorkeur voor bepaalde kleuren en vormen?

Toon ons gerust afbeeldingen die je inspireren en een aantal voorbeeld logo’s die je aanspreken. Zo krijgen we een goed beeld van je wensen en kunnen we vanuit deze basis starten met het ontwerpen van het nieuwe beeldmerk van je onderneming.

We beginnen met het maken van verschillende schetsen. Deze bekijken we samen en dat wordt de springplank. Na deze feedbackronde werken we de beste concepten digitaal uit. Na meerdere revisieronden komen we uiteindelijk bij het eindresultaat: een logo ontwerp met de ideale uitstraling waarmee je het juiste gevoel overdraagt. We stoppen niet totdat jij tevreden bent! Dus laat ons je ideeën weten voor jouw logo ontwerp Veenendaal.

Logo's

waar we trots op zijn

Waarom Upgrow

Wij maken van gewoon, bijzonder

Upgrow is hét ontwerpbureau speciaal voor aanpakkers met lef. Zij die streven naar fenomenaal werk én dat willen uitstralen. Sta je aan de start van jouw onderneming? Of wil je een professionaliseringsslag maken? Wij adviseren in welke volgorde je het best je vervolgstappen zet.

Je complete uitstraling door ons verzorgd

Naast logo design kun je bij ons ook terecht voor de verdere uitwerking van je uitstraling en merk ontwikkeling. Een nieuwe bedrijfsnaam? Nieuwe klanten aantrekken met een bijzonder aansprekende brochureJe website inrichten zodat deze beter gevonden wordt op internet? Je bus laten bestickeren met de nieuwe looks om ook onderweg blikken te trekken?! Of het inrichten van ICT-zaken, zoals zakelijke e-mail?  Geef ons je wensen door, wij regelen het voor je. 

Persoonlijke aanpak werkt

We vinden het bij Upgrow belangrijk om met jou in gesprek te blijven. Het gaat er immers om dat je nieuwe logo aansluit bij je persoonlijke wensen. Net als de overige marketing natuurlijk. Daarom willen wij jouw als klant bij aanvang uitgebreid spreken, zodat we echt een beeld krijgen bij jou en jouw bedrijf. Op basis van diverse feedbackrondes stellen we steeds weer bij, totdat we beiden zeggen: dit is hét! 

Vertel ons jouw idee!
Laat ons weten wat je plannen zijn, dan denken wij met je mee