Merkontwikkeling

Hoe jij kan opvallen

Succesvolle communicatie zit ‘m niet alleen in de visuele uitstraling. Of een goed product dat zichzelf wel verkoopt. Het gaat dieper. Om je bedrijf sterk te presenteren is het de kunst om te vertellen waar je voor staat. Een authentiek verhaal communiceren, zorgt ervoor dat je positief opvalt. Dat noemen wij; impactvol vertellen. Vul zelf maar in wat dat betekent voor jouw bedrijf en omzet.

Of het nu gaat om een sterke bedrijfsnaam of een strategie om de juiste klanten te bereiken. We bepalen de juiste mix van middelen die relevant zijn voor jouw merk en doelgroep. Want als je verhaal staat als een huis, moet je potentiële klant van je bestaan afweten.

hoe kan jij opvallen

Jouw eigen merk DNA

Vanuit jouw eigen merk DNA ontwikkelen wij samen met jou een passend merkkarakter en uitstraling. Klinkt wollig, maar reken maar dat we het praktisch maken. Want we willen een merk bouwen waar jouw klant bij wil horen. Daarom bepalen we samen hoe we jouw klant in beweging kunnen zetten.

Hoe? Wij helpen je een goed onderbouwde beslissing te nemen. Dat deden wij voor klanten die een nieuw merk in de markt zetten en bij het opnieuw positioneren van bestaande merken.

Merken

die we hielpen ontwikkellen

Jouw voordelen

Geen eenheidsworst

Samen gaan we op zoek naar dat wat jouw bedrijf uniek maakt. Als persoon en als onderneming. Je merk krijgt karakter. Dat gaat verder dan een mooi logo, onderscheidende dienst of betaalbaar product. Wat maakt jou anders dan al die andere bedrijven?

Je trekt de juiste klanten aan

Met de juiste uitstraling ga je nieuwe klanten aantrekken. Je valt op en krijgt klanten die bij je passen. Én die willen betalen voor de waarde die jij levert als vakman. Daarbij wilt iedereen ook bij jou werken.

Personeel wil bij jou werken

Met een gelikte website krijg je niet alleen de juiste klanten, de juiste uitstraling geeft ook een extra boost om juist bij jou te solliciteren

Meer weten?
Neem contact met ons op