Acqua systems

Details

TEMM & TUIN is opgericht door twee broers uit Nijkerk met een opvallende passie voor ondernemerschap, stijl en design. Het maximale uit het minimale halen. Een buitenomgeving waarin een boeiend spel van organische vormen en strakke lijnen tot uiting komt. Dit doen de mannen op een manier die iedere klant sterk waardeert; sublieme kwaliteit, hartelijk klantcontact en uitstekende nazorg. Dát typeert een TUIN van TEMM.

Ons werd gevraagd om een logohuisstijl en bijbehorende website te ontwikkelen. Hierin was het van belang dat hun kernwaarde “het maximale uit het minimale halen” naar voren zou komen. Verder stond alles nog vrij, zodat wij onze magie er op los konden laten.

Logo en huisstijl

Voor het logo hebben we gekozen voor een robuust font uitgevoerd in kapitalen. Hierin hebben we de ampersand (het “en” teken) van een onderlijn voorzien. Dit staat symbool voor de verbinding van beide elementen. TEMM: Jan, de tuindesigner die het ontwerp maakt. Welke vervolgens wordt uitgevoerd door TUIN: Herman, de uitvoerder. Samen maken zij TEMM & TUIN. Door de witruimte tussen de letters krijg je een erg strak en minimalistisch resultaat met een Scandinavisch look and feel.

Het logo is in twee varianten opgemaakt. Een horizontale versie en een versie waarbij de twee woorden boven elkaar uitlijnen. Beide versies zijn zowel op witte achtergrond als donkere achtergrond te gebruiken.

Het was vanzelfsprekend om het logo helemaal door te trekken in de huisstijl. Van voertuigen tot de bedrijfskleding, foldermateriaal, visitekaartjes, briefpapier tot zelfs het ondertussen welbekende straatbord. Medewerkers, klanten en potentiële klanten konden niet meer om TEMM & TUIN heen.

Heb je een idee in gedachten?

We helpen je graag met het realiseren hiervan