ByBruut

Details

Groen fascineert. Er is geen betere designer dan de natuur. Daarom omarmen we wat we hebben. En halen de natuur dichtbij huis. Stoer met groen. Dat is ByBruut. Want elke tuin is uniek. De natuur heeft zoveel diversiteit te bieden. We spelen met de omgeving en jouw wensen. Zodat jij je thuis voelt in jouw tuin.

Jos is geen standaard hovenier. Hij ontwerpt niet alleen tuinen en legt deze aan, hij is ook videograaf. Kortom, een creatieve duizendpoot die bovendien bruist van ideeën. Om een goed beeld te krijgen van wat het nieuwe logo en huisstijl uit moesten stralen, is er begonnen met een zogeheten merksessie. Hierin werd nogmaals bevestigd dat Jos het echt anders doet dan de rest; een tikkeltje creatiever en gedurfder. Er moest daarom een huisstijl komen die zich ook durfde te onderscheiden van de rest. Jos liet ons volledig vrij zodat onze creativiteit tot volle bloei kon komen.

Diciplines

Logo & Huisstijl

Soms heb je op voorhand het idee om twee verschillende richtingen te maken voor het logo. Maar vervolgens bezig bent en bij logo één al zeker weet: Dit is hem! Beter dan dit gaat het niet worden. Dus in dit geval hebben we één logo gepresenteerd. En zoals verwacht was dit een schot in de roos.

We hebben ervoor gekozen om de Bruut te personaliseren, zodat het echt een uniek en herkenbaar stijlelement is geworden. De “bruut” is volledig opgebouwd uit bladeren wat de verbinding met de tuinen en natuur symboliseert. Dit in combinatie met een font in kapitalen met verschillende afgeronde hoeken geeft het geheel een herkenbaar, organisch en strak karakter. Het logo is uitgevoerd in een horizontale versie en verticale versie voor gebruik op verschillende communicatiemiddelen.

Deze bruut hebben we uitvergroot en op de achterkant van het briefpapier en visitekaartjes terug laten komen. Zeg nou zelf; Dat is toch BRUUT!

Visitekaartje ByBruut
Briefpapier ByBruut

Webdesign

Voor ByBruut was de website belangrijk om te vernieuwen. De huidige website voldeed namelijk niet meer aan de eisen. En bovendien, met de komst van de nieuwe stijl, mocht ook online de nieuwe uitstraling niet ontbreken. In de nieuwe stijl kan ByBruut vele malen beter laten zien wie ze zijn, wat ze bieden en vooral wat ze kunnen.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen

Wat kunnen we voor je doen
Chat openen
1
Upgrow
Hallo Gerralt hier!
Hoe kan ik je helpen?