HAVA Houtbouw

Details

HAVA Houtbouw is een bedrijf van twee broers die gestart zijn met het maken van houten meubels en inmiddels is uitgegroeid naar complete houtbouw projecten op maat. Geen simpel tuinhuisje, maar een mooie, stevige schuur of veranda waar je echt wat mee kan. De schuren zijn van een uitstekende bouwkwaliteit en worden volledig op maat getekend en afgeleverd.

Omdat hun projecten steeds groter werden en ze steeds vaker in een ander segment werkzaam waren, paste hun huidige uitstraling niet meer bij wat ze nu kunnen en doen. Daarom vroegen ze aan ons om hun bestaande huisstijl te vernieuwen naar een passendere en professionelere uitstraling.

Logo en huisstijl

Voor het logo hebben we gekozen voor een uitstraling die gebaseerd was op het oude logo. Hierdoor bleef de herkenbaarheid behouden. De letters staan symbool voor robuuste balken die vaak in houtbouw constructies worden toegepast. Hierin zorgt het schuine hoekje in de letter H voor een mooie eenheid in de voor de rest schuine letters.

Voor de kleur hebben we gekozen voor de kleur bruin om het natuurlijke karakter te benadrukken.

Vervolgens hebben we dit logo doorgevoerd in de huisstijl en voorzien van een houtnerf met in de hoek het schuine vlak. Deze komt terug in alle communicatiemiddelen zoals briefpapier, visitekaartjes, brochures, bus bestickering en website. Dit creëert een herkenbaar en sterk merk.

Visitekaart ontwerp
Offerte map ontwerp
Bus bestickering HAVA Houtbouw

Webdesign

HAVA had al een website en wij hebben het design voor de nieuwe website mogen maken.  Omdat de huidige website van HAVA al hoog scoorde in Google was het van belang dat deze zoekresultaten in de nieuwe website niet verloren zouden gaan. Daarom hebben wij samengewerkt met INOMA. Zij hebben de nieuwe website gebouwd en verder geoptimaliseerd in Google. Hierdoor werden niet alleen de oude resultaten behouden, maar werd ook de nieuwe website beter vindbaar op andere zoekwoorden. Het aantal aanvragen is daarom flink gestegen sinds de nieuwe website.

Heb je een idee in gedachten?

We helpen je graag met het realiseren hiervan

Offerte aanvragen

Wat kunnen we voor je doen
Chat openen
1
Upgrow
Hallo Gerralt hier!
Hoe kan ik je helpen?