Hoveniersbedrijf Van Bentum

Details

Teus Jan, de oprichter van Hoveniersbedrijf Van Bentum, besloot als hovenier aan de slag te gaan om z’n kennis en passie voor groen te delen. Volgens hem hoeft een groene tuin helemaal niet moeilijk te zijn of veel tijd te kosten. Of het nu een zachte lentedag is of een regenachtige vrijdag; iedere dag weer heeft hij zin om aan de slag te gaan. Van het buitenleven en samenwerken met z’n team tot het gemoedelijke klantcontact. Daar doet hij het voor!

Aan ons de vraag om een strakke uitstraling te ontwikkelen, zonder dat deze afstandelijk zou worden, maar juist waarin het persoonlijke aspect nog naar voren komt.

Logo en huisstijl

Het logo van Hoveniersbedrijf Van Bentum is een variatie op een bestaand logo. Dit hadden ze laten maken, maar het gaf ze nog niet het wauw gevoel. In het logo waren het blaadje en de letter B al verwerkt, maar voorzien van een rond kader en een wat frivoler lettertype. Onze filosofie voor een logo is, vertel meer met minimale. Daarom hebben we ervoor gekozen om juist elementen weg te laten uit het logo. Het logo te voorzien van een strak font uitgevoerd in kapitalen. Dit gaf het geheel direct een rustige en strakke uitstraling.

Vervolgens hebben we dit logo uitgevoerd op een antraciete achtergrond en deze doorgevoerd in de brochures, visitekaartjes, tuinbordjes en zelfs de bus bestickering. Het is niet alleen een strakke en enigszins luxe uitstraling, het roept ook direct herkenbaarheid op in alle communicatie middelen.

wijdoos Hoveniersbedrijf Van Bentum
Brochure Ontwerp Hoveniersbedrijf Van Bentum
Bus bestickering Hoveniersbedrijf Van Bentum Upgrow

Fotografie

Bij de start van het project organiseerden we samen met onze partner Favori een fotosessie om de  brochure en website echt een eigen identiteit te geven. Dit beviel zo goed, dat daarna werd besloten om voortaan de allermooiste projecten voortaan vast te leggen. Hoe dit eruit ziet? Neem eens een kijkje op hun projectpagina.

Webdesign

Voor het webdesign hebben we een strakke toegankelijke uitstraling genomen, waarin de fotografie goed naar voren komt. De fotografie en teksten zijn erop gericht het toegankelijk karakter te benadrukken.

De website van Hoveniersbedrijf Van Bentum is typisch een project dat altijd in beweging is. We zijn begonnen met home, over ons, diensten en contact. Maar ondertussen is dit uitgebreid met losse diensten, een uitgebreid portfolio en zelfs een uitgebreide blog met om de maand nieuwe artikelen die absoluut een keer het lezen waard zijn.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen

Wat kunnen we voor je doen
Chat openen
1
Upgrow
Hallo Gerralt hier!
Hoe kan ik je helpen?