Ruijs interieurbouw

Details

Vol passie en toewijding creëert Ruijs Interierbouw maatwerk keukens en interieur. Ze zien het als een eer om jouw woonwensen om te zetten in een prachtig én praktisch ontwerp. Tot op de millimeter. Zonder de commerciële ‘tijd is geld’ gedachte. Want interieurs van Ruijs krijgen de aandacht die ze verdienen. Dat komt zo nauwkeurig, dat ze niets aan het toeval overlaten.

Het sociale aspect vinden ze het allerbelangrijkste. Ervaar hun persoonlijke aanpak. Je komt letterlijk bij ze over de vloer. In de showroom, of gezellig thuis. Je ontmoet de mannen die het maken. Want ze zijn geen snelle handelaars, maar maken maatwerk. Zo doen ze dat al jaren. En zo zullen ze altijd blijven werken.

Huisstijl

Voor het ontwikkelen van de huisstijl voor Ruijs Interieurbouw was er één duidelijke wens. De basis van het logo moest blijven. Verder kregen we de volledig vrijheid om onze creativiteit te laten gaan. Voor het logo hebben we gekozen om de tagline (voorheen uitgevoerd als hetzelfde font als het logo) om te zetten naar een schreefloos lettertype. Verder hebben we het logo in alle uitingen uitgevoerd op een bronzen achtergrond. Dit geeft het logo een luxe, maar ook warme uitstraling. Deze bronzen kleur hebben we gecombineerd met antraciet, waardoor afbeeldingen en foto’s mooi naar voren komen.

De visitekaartjes zijn uitgevoerd met een V-card QR-code. Als deze gescand wordt kunnen contactgegevens direct worden opgeslagen in de telefoon. Voor in de brochure hebben we een leuke gadget bedacht. Hierin zit een zakje met omslag en hierin een sleutelhanger met een liniaal in. Maatwerk tot op de millimeter.

visitekaart ontwerp Ruijs interieurbouw
Brochure ontwerp Ruijs interieurbouw

Fotografie

Om de uitstraling compleet te maken, ontwikkelden we in samenwerking met onze partner Favori krachtige content die naast het die de unieke maatwerk projecten goed naar voren laat komen. Maar daarnaast ook de toegankelijke sfeer en het ambacht centraal zet. Medewerkers en projecten werden gefotografeerd en teksten werden geschreven om de unieke identiteit vast te leggen.

Webdesign

In de website wordt alle gemaakte content samengesmolten tot een strakke, maar toch toegankelijke webdesign. Waarin het vakmanschap en de band welke zij met hun klanten aan gaan centraal staan. Dit voorzien van een duidelijke en overzichtelijke navigatie door de website heen. Maatwerk wonen, door de handen van Ruijs.

Heb je een idee in gedachten?

We helpen je graag met het realiseren hiervan