Van Gent Hoveniers

Details

Van Gent Hoveniers wordt gedreven door Harmen van Gent en is een ervaren hovenier die u kan voorzien van een advies op maat voor uw eigen tuin, balkon of dakterras. Wij hebben altijd meerdere ideeën en denken graag met uw eigen ideeën mee om de tuin uniek te maken. Harmen van Gent heeft al meerdere tuinen onderhanden mogen nemen en helpt u dan ook graag.

Harmen kwam bij ons omdat hij zijn nieuwe bus wilde gaan bestickeren, maar daarvoor zijn huidige logo niet meer geschikt vond. Aan ons de vraag om een nieuw logo, huisstijl en ontwerp voor de nieuwe bus te ontwikkelen.

Huisstijl

Het logo dat we hebben ontwikkeld staat symbool voor met het minimale het maximale halen. Het vierkante vlak is de omtrek van de tuin en de bladnerf staat voor de natuurlijke elementen die vervolgens worden toegevoegd. Dit in combinatie met een font in kapitalen geeft het geheel een strakke en luxe uitstraling!

We hebben ervoor gekozen om deze nerf terug te laten komen in de verschillende huisstijl dragers zoals visitekaartjes, briefpapier enveloppen, notieblokken en uiteraard het ontwerp van de bus.

De plannen liggen er om binnenkort de website inclusief fotografie op te gaan zetten. Dat dit een speciaal project gaat worden. Zeker. Benieuwd hoe dit gaat worden hou dan deze pagina en socials in de gaten.

Heb je een idee in gedachten?

We helpen je graag met het realiseren hiervan

Offerte aanvragen

Wat kunnen we voor je doen
Chat openen
1
Upgrow
Hallo Gerralt hier!
Hoe kan ik je helpen?