Voertuig bestickering

Rijdend visitekaartje

Een van de beste manieren om je bedrijf op te laten vallen is het laten beletteren van je auto, bestelbus, aanhanger of ander bedrijfsvoertuig. De auto heb je vaak toch nodig en staat regelmatig bij klanten voor de deur waar jij aan het werk bent. Het biedt een prachtig canvas voor jouw logo en bedrijfskleuren. Rondrijden met een goede voertuig bestikckering  is een sterke vorm van marketing. Mensen die achter je staan bij de verkeerslichten kunnen niet om je boodschap heen!

Voertuig bestickering

Hoe werkt het

Verschillende factoren spelen mee bij de keuze voor voertuig bestickering. Zoals de vraag of een bestaand wagenpark compleet beletterd moet worden of ligt bijvoorbeeld de keuze van de autokleur nog open? Wat is het budget? Er is ook semi-transparante folie waardoor je de belettering kunt laten doorlopen over je zij- of achterramen. Zelf heb je nog prima zicht tijdens het rijden, maar aan de buitenkant leidt niets af van je boodschap.

Voertuigen

die we hebben ontworpen

Jouw voordelen

Geen eenheidsworst

Samen gaan we op zoek naar dat wat jouw bedrijf uniek maakt. Als persoon en als onderneming. Je merk krijgt karakter. Dat gaat verder dan een mooi logo, onderscheidende dienst of betaalbaar product. Wat maakt jou anders dan al die andere bedrijven?

Je trekt de juiste klanten aan

Met de juiste uitstraling ga je nieuwe klanten aantrekken. Je valt op en krijgt klanten die bij je passen. √Čn die willen betalen voor de waarde die jij levert als vakman. Daarbij wilt iedereen ook bij jouw werken.

Personeel wil bij jou werken

Met een gelikte website krijg je niet alleen de juiste klanten, maar daarbij geeft de juiste uitstraling ook een extra boost om juist bij jou te solliciteren

Meer weten?
Neem contact met ons op