Hovenier logo

Onderscheidend hovenier logo

Ben je op zoek naar een professioneel en herkenbaar hovenier logo? Of misschien kan je huidige logo wel een opfrisbeurt gebruiken? Upgrow helpt je!

Een goed logo ontwerp zorgt voor een goede eerste indruk van je bedrijf. Het is een kenmerkend onderdeel van je visuele identiteit. Je zou ook kunnen zeggen; het symbool van je bedrijf waardoor mensen je beter onthouden.

Samen met jou gaan wij op zoek naar de juiste uitstraling die past bij jouw bedrijf. Of dit nu klassiek en luxe is of juist strak en modern.

ontwerp logo hovenier

Werkwijze voor logo

In een persoonlijk gesprek gaan wij samen achterhalen wat je doelstellingen zijn en wat je uit wilt stralen. Met deze in ons achterhoofd vragen wij je om een aantal voorbeelden te zoeken van logo’s die je aanspreken. Hierin gaan wij kijken of we overeenkomsten kunnen vinden. Vanuit deze basis gaan we starten met het ontwerpen van het nieuwe beeldmerk van je onderneming. We starten met het maken van verschillende schetsen en vervolgens worden de beste concepten hiervan uitgewerkt op de computer.

Na meerdere revisierondes waarop je uiteraard steeds feedback kan geven, komen wij tot het eindresultaat: Een logo met de ideale uitstraling en wat het juiste gevoel over kan dragen.

Logo's

die we hebben gemaakt

Waarom Upgrow

Specialist in het groene vakgebied

Met onze focus op het ondersteunen van hoveniers kennen wij jouw branche door en door. We spreken je taal en begrijpen het werk dat je doet. Sta je aan de start van jouw onderneming? Of wil je een professionaliseringsslag maken? Wij adviseren in welke volgorde je het best je vervolgstappen zet.

Nooit meer zoeken naar losse leveranciers

Het is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest om je marketing uit te besteden. Wij bieden alles wat je nodig hebt voor een professionele uitstraling. Wij zijn de enige groene marketingspecialist. Logodesign of je website, van fotografie tot teksten voor je brochure. Wil je jouw bus laten bestickeren? Of ICT-zaken inrichten? Wij regelen dat voor je.

Specifieke expertises

Heb je nog geen bedrijfsnaam maar wel een goed idee? Al vanaf het eerste moment kun je ons inschakelen. Of heb je een gevestigd bedrijf en wil je alleen een nieuwe uitstraling voor je wagenpark? Wij hebben specifieke expertises in huis. Je kiest zelf met welke diensten we jou helpen groeien.

Meer weten?
Neem contact met ons op