Reflection Crossfit

Details

Reflection Barneveld is geen doorsnee CrossFit box. Ja, je kan in kleine groepen trainen en zo sterker, fitter en behendiger worden. Onder begeleiding van coaches die verder kijken dan het aantal reps, de aflopende tijd op de klok of max 1RM’s. De echt onderscheidende kracht is dat de coaches van Reflection Barneveld een achtergrond hebben als fysiotherapeut. Daarom kun je bij Reflection Barneveld zélfs met serieuze blessures gewoon komen trainen. Leden worden niet aan hun lot overgelaten als ze niet meer weten wat fysiek nog mogelijk is. Met de juiste begeleiding kunnen sporters pijnvrij trainen. Met als doel uiteindelijk blessurevrij deel te nemen aan de lessen. Om op een verstandige manier zowel fysiek als mentaal sterker, behendiger en fitter te worden. 

Logo en huisstijl

Voor het logo ontwerp wilde we dus echt een eigen identiteit neerzetten en weg blijven van de al vaak gebruikte rauwe Crossfit uitstraling. Daarom is er gekozen voor een strak font met de finesse doormiddel van de afgeronde vormen. Hierdoor krijg het logo een toegankelijke en toch stoere uitstraling. Als beeldmerk hebben we de letters R en F gecombineerd, waarin de reflectie (gespiegelde R) weer naar voren komt.Ten slotte is onder het naambeeld de tekst Crossfit toegevoegd.  Vervolgens is het logo doorvertaald naar een T-shirt ontwerp voor alle coaches.

Fotografie

Om de uitstraling compleet te maken, ontwikkelden we in samenwerking met onze partner Favori krachtige content die naast het sporten ook de sfeer en kennis over het lichaam centraal zet. Medewerkers en sporters werden gefotografeerd en teksten werden geschreven om de unieke identiteit vast te leggen.

Webdesign

Nadat de huisstijl, foto’s en teksten gereed waren, was het de uitdaging om dit allemaal samen te vatten in hun digitale visitekaartje. Hiervoor hebben we een website ontwikkeld met uiteraard het design. De flow door de website voelt intuïtief en er zal nooit gezocht hoeven worden om bepaalde content te vinden. In de nieuwe stijl kan Reflection vele malen beter laten zien wie ze zijn, wat ze bieden en vooral wat ze kunnen.

Webdesign Reflection Crossfit

Heb je een idee in gedachten?

We helpen je graag met het realiseren hiervan