TEMM & TUIN

Details

TEMM & TUIN is opgericht door twee broers uit Nijkerk met een opvallende passie voor ondernemerschap, stijl en design. Het maximale uit het minimale halen. Een buitenomgeving waarin een boeiend spel van organische vormen en strakke lijnen tot uiting komt. Dit doen de mannen op een manier die iedere klant sterk waardeert; sublieme kwaliteit, hartelijk klantcontact en uitstekende nazorg. Dát typeert een TUIN van TEMM.

Ons werd gevraagd om een logohuisstijl en bijbehorende website te ontwikkelen. Hierin was het van belang dat hun kernwaarde “het maximale uit het minimale halen” naar voren zou komen. Verder stond alles nog vrij, zodat wij onze magie er op los konden laten.

Logo en huisstijl

Voor het logo hebben we gekozen voor een robuust font uitgevoerd in kapitalen. Hierin hebben we de ampersand (het “en” teken) van een onderlijn voorzien. Dit staat symbool voor de verbinding van beide elementen. TEMM: Jan, de tuindesigner die het ontwerp maakt. Welke vervolgens wordt uitgevoerd door TUIN: Herman, de uitvoerder. Samen maken zij TEMM & TUIN. Door de witruimte tussen de letterst krijg je een erg strak en minimalistisch resultaat met een Scandinavisch look and feel.

Het logo is twee varianten opgemaakt. Een horizontale versie en een optie om de twee woorden boven elkaar uit te lijnen. Beide versies zijn zowel op witte achtergrond als donkere achtergrond te gebruiken.

Het was vanzelfsprekend om het logo helemaal door te trekken in de huisstijl. De voertuigen, de bedrijfskleding, foldermateriaal, visitekaartjes, briefpapier tot zelfs het ondertussen welbekende straatbord. Medewerkers, klanten en potentiële klanten konden niet meer om TEMM & TUIN heen.

Straatbord TEMM & TUIN
Visitekaart TEMM & TUIN
Flyer TEMM & TUIN

Fotografie

Om de uitstraling compleet te maken, ontwikkelden we in samenwerking met onze partner Favori krachtige content. Projecten en medewerkers werden gefotografeerd en teksten werden geschreven om het ambachtelijke vakmanschap centraal te zetten.

Webdesign

Nadat de huisstijl, foto’s en teksten gereed waren, was het de uitdaging om dit allemaal samen te vatten in hun digitale visitekaartje. Hiervoor hebben we een website ontwikkeld met uiteraard het minimalistische design. De flow door de website voelt intuïtief en er zal nooit gezocht hoeven worden om bepaalde content te vinden.

Daarbij hebben we gekeken hoe we het zo gemakkelijk mogelijjk konden maken om een afspraak te maken. Dit heeft geresulteerd in een reserveringsmodule waar met drie klikken meteen een tuinontwerp afspraak ingepland kan worden. Vervolgens wordt deze automatisch ingepland in de agenda van Jan.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen

Wat kunnen we voor je doen
Chat openen
1
Upgrow
Hallo Gerralt hier!
Hoe kan ik je helpen?