PBC Group

Details

PBC Group; een uniek business center in Nederland dat gespecialiseerd is in sales en marketing outsourcing. Dat betekent dat je organisatie geen sales- en marketingafdeling meer in huis hoeft te hebben.

Ze werken volgens het principe dat je met de juiste aanpak zowel kunt zaaien als oogsten. Tegelijkertijd. Dat betekent; nieuwe klanten aantrekken terwijl ze zich eveneens focussen op het loyaal maken van de bestaande klanten.

Logo en huisstijl

Dit logo is ontstaan vanuit de gedachte van het SHL people intelligence model. De drie cirkels staan symbool voor: Potentieel (wat is er nodig om het maximale uit je medewerkers te halen? Wat zijn de resultaten van die inspanningen?) Competenties: (welk gedrag, welke kennis en welke vaardigheden leiden tot topprestaties?) Resultaten (wat zijn uitstekende prestaties en wie bereikt die?) Uitgaand van de klant zullen één of meerdere van deze zaken niet op orde zijn. Dit staat in het logo symbool voor de openingen in de p, b en c. Door de inzet van PBC zal er een koerswijziging plaats vinden waardoor het weer een volledige cirkel wordt (deze symboliseert de kleine cirkel aan het einde van het logo). Dit is tevens ook een graden symbool. Wat staat voor de koerswijziging die PBC teweeg brengt. Dit graden symbool kan verder worden verwerkt in de tekstuele uitingen van PBC. Hierdoor blijft het merk herkenbaar en onderscheidend. Bijvoorbeeld PBC°

Fotografie

Om de uitstraling compleet te maken, ontwikkelden we in samenwerking met onze partner Favori krachtige content die de identiteit van het bedrijf echt laat knallen. Hierbij werd een setting gecreëerd waarin sporten centraal staat. Want sales komt niet aanwaaien. Hier zul je voor moeten knokken.

Webdesign

Nadat de huisstijl, foto’s en teksten gereed waren, was het de uitdaging om dit allemaal samen te vatten in hun digitale visitekaartje. Hiervoor hebben we een website ontwikkeld met uiteraard het minimalistische design. De flow door de website voelt intuïtief en er zal nooit gezocht hoeven worden om bepaalde content te vinden.

Heb je een idee in gedachten?

We helpen je graag met het realiseren hiervan