Over ons

Wie is Upgrow

We zijn creators, visueel denkers. We laten bedrijven groeien, zonder protocollen maar met ruimte voor creativiteit. We zijn perfectionistisch en meer van daden dan mooie woorden. We overtuigen je liever door te laten zíen wat we doen. We gaan een persoonlijk traject aan en leren jou kennen. Zodat je geen afstandelijke doorsnee uitstraling krijgt, maar iets dat bij jou past.

tuinman logo

Waarom Upgrow

Wij maken van gewoon, bijzonder

Hét ontwerpbureau speciaal voor aanpakkers met lef. Zij die streven naar fenomenaal werk. En dat willen uitstralen. Sta je aan de start van jouw onderneming? Of wil je een professionaliseringsslag maken? Wij adviseren in welke volgorde je het best je vervolgstappen zet.

Nooit meer zoeken naar losse leveranciers

Het is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest om je marketing uit te besteden. Wij bieden alles wat je nodig hebt voor een professionele uitstraling. Logodesign of je website, van fotografie tot teksten voor je brochure. Wil je jouw bus laten bestickeren? Of ICT-zaken inrichten? Wij regelen dat voor je.

Specifieke expertises

Heb je nog geen bedrijfsnaam maar wel een goed idee? Al vanaf het eerste moment kun je ons inschakelen. Of heb je een gevestigd bedrijf en wil je alleen een nieuwe uitstraling voor je wagenpark? Wij hebben specifieke expertises in huis. Je kiest zelf met welke diensten we jou helpen groeien.

Eigenaar

Gerralt van Soest

Woorden die bij mij passen: perfectionistisch, gepassioneerd, enthousiasmerend, communicatief en een tikkeltje eigenwijs. Mijn passies: mijn gezin, mountainbiken en reizen.

Vormgeving staat voor mij niet los van de achterliggende marketing- of communicatievraagstukken. Ik denk daarom graag mee met klanten over hoe mijn werk past binnen het concept of de strategie. Daarbij geef ik invulling aan een mix van middelen, zowel online en offline.

Conceptuele vraagstukken vertalen naar vormgeving, daar krijg ik energie van. Als designer heb ik aan uiteenlopende communicatieprojecten gewerkt, waaronder complete huisstijlen, websites en brandingcampagnes.

Ons team

Gerralt
Founder & Designer
Rianne
Concept & fotografie
Mayke
Advies & ondersteuning
Benjamin
IT Specialist

Offerte aanvragen

Wat kunnen we voor je doen
Chat openen
1
Upgrow
Hallo Gerralt hier!
Hoe kan ik je helpen?