Logo ontwerp Wageningen

Er is maar één kans om een eerste indruk te maken

Logo ontwerp Wageningen

Is het tijd voor een nieuwe stap en zoek je een herkenbaar en professioneel logo ontwerp Wageningen? Misschien heb je al succes met je bedrijf en is het huidige logo toe aan een frisse lik verf? Upgrow helpt je met met juiste logo ontwerp dat past bij waar je nu staat.

Van een luxe logo tot klassiek- of juist een minimalistisch en modern logo, we ontwerpen altijd een logo dat perfect aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf. Samengaan we opzoek naar een logo dat precies klopt bij je wensen en waarden en waar jij blij van wordt.

Een goed logo ontwerp zorgt voor die goede eerste indruk die zo belangrijk is. Het is een kenmerkend onderdeel van je visuele identiteit en met een sterk logo word je ook beter onthouden!

Logo ontwerp Wageningen

Werkwijze logo maken

Voor een nieuw logo beginnen we met een blanco papier. We gaan op zoek naar informatie: Wie is je klant en van wie zou je willen dat het ook je klant wordt?Wat zijn de bedrijfsdoelstellingen? Wat is de uitstraling van je bedrijf, je medewerkers en de projecten die je oplevert?

We ontvangen graag beeldmateriaal van jou. Wat zijn voorbeeldlogo’s die je aanspreken? Wat voor vormen vind jij mooi? Zo verzamelen we alles wat nodig is en vanuit deze basis starten met het ontwerpen van het nieuwe beeldmerk van je onderneming.

Eerst maken we meerdere schetsen met verschillende ideeën voor het logo. Vervolgens doen we de eerste feedback ronde en werken we daarna de beste concepten digitaal uit. Dit leggen we weer aan jou voor. 

Na meerdere revisieronden hebben we het eindproduct: een logo ontwerp met de perfecte uitstraling. Het doel is dat het logo precies het juiste gevoel uitstraalt. We stoppen niet totdat jij tevreden bent! Dus deel je plannen met ons en laat je ideeën weten voor jouw logo ontwerp Wageningen.

Logo's

waar we trots op zijn

Waarom Upgrow

Wij maken van gewoon, bijzonder

Hét ontwerpbureau speciaal voor aanpakkers met lef. Zij die streven naar fenomenaal werk en dat willen uitstralen. We maken van gewoon, bijzonder! Sta je aan de start van jouw onderneming? Of wil je een professionaliseringsslag maken? Wij adviseren in welke volgorde je het best je vervolgstappen zet.

Je complete uitstraling door ons verzorgd

Naast logo design kun je bij ons ook terecht voor de totale merkbeleving van je bedrijf. Een nieuwe bedrijfsnaam? Nieuwe website die past bij je logo? Nieuwe klanten aantrekken met een aansprekende brochure? Je bus laten bestickeren in de nieuwe stijl zodat je kan pronken met je veren? We kunnen zelfs helpen met online gevonden worden en het inrichten van ICT-zaken? Geef ons je wensen door, wij regelen de rest.

Persoonlijke aanpak leidt tot de beste ideeën

Zonder jou zijn wij ook nergens en kan ons werk nooit echt uitblinken. Daarom vinden we het bij Upgrow belangrijk om met jou in gesprek te komen en te blijven. Het gaat er immers om dat je nieuwe logo aansluit bij je persoonlijke wensen en drijveren. Net als de overige marketing natuurlijk. Daarom werken vinden we de feedbackrondes in het ontwerpproces zo belangrijk. We steeds weer bij, totdat we beiden zeggen: dit is het! Missie geslaagd!

Heb je een idee?!
Laat het ons weten wat jouw plannen en ideeën zijn, dan gaan we samen naar de tekentafel.