Aarde Hoveniers

Details

Donkerbruine aarde aan onze handen. In kaarsrechte lijn scherend langs een taxus haag. Meefluitend met de vogeltjes. Ongestoord doen wij ons werk. Totdat de ringtone van onze telefoon afgaat. We zijn graag goed bereikbaar. Of bellen zo snel als lukt terug. Aart-Jan komt in gladgestreken overhemd op intake bij z’n klanten. Communiceert. Over wat je kunt verwachten. Heeft humor en houdt van een luchtig grapje. Gaat ook graag diep in op levenswijsheid en gezondheid. Een goed gesprek, kwaliteit in ons werk volgens een gegrond onderhoudsplan. Is dat de doorsnee hovenier? Echt niet!

Toen Aart bij ons kwam was het enige dat hij wist; Ik ga voor mezelf beginnen en ik wil dat de marketing van A tot Z klopt. Hier worden wij blij van, dus met een helemaal blanco canvas mochten we aan de slag.

Logo en huisstijl

Na een uitgebreid gesprek waarin we zijn missie, visie en doelen duidelijk in kaart hebben gebracht zijn we aan de slag gegaan. De naam Aarde Hoveniers kwam eigenlijk bij toeval om de hoek en stond meteen als een huis. Verwijzing van de naam Aart naar Aarde. Meteen gecheckt of domeinnaam en Kvk nog vrij waren en dit bleek ook nog eens het geval.

Deze naam hebben we doorvertaald in een beeldmerk waarin een klein plantje in de aarde staat met een grote wortel eronder. Dit staat voor een nieuw begin/groei. Hierin symboliseren de grote wortels de langdurige en diepe relatie die Aarde Hoveniers aangaat met zijn klanten. Het beeldmerk is uitgevoerd in een cirkel en deze komt ook weer terug in letters a,d en e waardoor het een gebalanceerd geheel wordt met een toegankelijk uitstraling.

Offerte map ontwerp
Visitekaart ontwerp hovenier
Flyer ontwerp hovenier

Fotografie

Om Aarde Hoveniers echt krachtig in de markt te zetten, ontwikkelden we in samenwerking met onze partner Favori krachtige en toegankelijke content. Teksten werden geschreven en nieuwe foto’s werden gemaakt om het ambachtelijke vakmanschap centraal te zetten.

Webdesign

Voor het design van de website hebben we gekozen voor strakke, maar speelse website. Helemaal passend bij het karakter van Aart en hoe hij zich wilde positioneren.

Het doel van de website is om zo snel en eenvoudig mogelijk afspraken te kunnen maken. Hier hebben we wat functionaliteiten voor ingebouwd, zodat selecte klanten via een QR code direct afspraken in de agenda van Aart kunnen maken vanuit de website.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen

Wat kunnen we voor je doen
Chat openen
1
Upgrow
Hallo Gerralt hier!
Hoe kan ik je helpen?