Hovenier website

Gebruiksvriendelijke website voor hoveniers

Een hovenier website is het digitale gezicht van je bedrijf en vaak het eerste contactpunt voor nieuwe klanten. Daar wil je natuurlijk een goede indruk achterlaten!

Ben je op zoek naar een partner voor het ontwikkelen van je nieuwe website? Dan kun je terecht bij Upgrow. Als jarenlange specialist in deze branche ontwikkelen we je groene, grafische uitstraling. Zo breng je je merk en bedrijfsgedachte perfect over, tot in de puntjes.

Kies voor een functioneel en gelikt website ontwerp. Een WordPress website die eenvoudig ook door jou beheerd kan worden, zonder technische kennis. Zo uitgebreid in functionaliteiten als je maar wilt. Een opvallende hovenier website die gebruiksvriendelijk is, zodat je potentiële klanten weten: daar moet ik zijn!

hovenier website upgrow

Hovenier website WordPress

Bij Upgrow zijn we gespecialiseerd in WordPress websites en werken we uitsluitend met dit CMS (Content Management System). En dat heeft voordelen! WordPress is namelijk extreem gebruiksvriendelijk, zowel voor de gebruiker, maar ook voor jou als beheerder.

De functionaliteiten van je website zijn eindeloos uit te breiden. Design aanpassen? Nieuwe pagina’s toevoegen? Contactformulier inladen? Nieuwsbriefinschrijving toevoegen? Check! Uiteraard leren we je hoe je zelf aanpassingen doorvoert, maar je kunt daarnaast ook altijd bij ons terecht wanneer je het liever uitbesteedt.

Je nieuwe hovenier website zal goed tot zijn recht komen op ieder apparaat, daar zorgen wij voor. Of klanten je website nu op hun tablet, telefoon of desktop computer bekijken, met website design van Upgrow haal je er het maximale uit. Je kunt optioneel ook uitbreiden met een pakket om de online vindbaarheid te verbeteren (SEO).

Onze werkwijze

Een nieuwe website staat er natuurlijk niet zomaar. Bij Upgrow vinden we het belangrijk om uitvoerig en persoonlijk het gesprek met je aan te gaan, zodat we je wensen en gedachtespinsels tot in detail door kunnen voeren.

Natuurlijk hoef je zelf nog geen heel concept aan te dragen, we adviseren je graag en laten onze creatieve ideeën tot uiting komen. Eventueel kun je ons een aantal (hovenier) voorbeeldwebsites laten zien, zodat we alvast een beeld hebben bij wat jij aantrekkelijk vindt.

We stoppen niet totdat je nieuwe website helemaal naar wens is. Nieuwe teksten schrijven, aantrekkelijk beeldmateriaal schieten, zelfs een compleet nieuwe bedrijfsnaam en/of nieuw hovenier logo bedenken? Ook deze diensten kunnen we bij Upgrow leveren.

Waarom Upgrow

Specialist in duurzame online zichtbaarheid

Upgrow laat jouw hovenier bedrijf groeien, zowel offline als online. Met een sterke website zet je de basis voor een krachtig, digitaal visitekaartje. En dat is precies waar we voor staan, het versterken van merken in deze groene branche.

Complete marketing voor je hoveniersbedrijf

Naast het ontwerpen en/of optimaliseren van je website, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor overige design- en marketing specialiteiten. Van logo ontwerp tot foto’s maken, online en offline teksten schrijven, bedrijfsbus bestickering en het compleet inrichten van je ICT-zaken.

Persoonlijke aanpak afgestemd op jouw wensen

Bij Upgrow zijn we pas tevreden als jij tevreden bent. Daarom vinden we het belangrijk om het traject van begin tot eind persoonlijk met je te doorlopen. Wat zijn je wensen en ideeën? Van welke diensten wil je gebruik maken? We zorgen dat je nieuwe website in lijn ligt met de rest van je communicatie.

Meer weten?
Neem contact met ons op