Hovenier website

Gebruiksvriendelijke website

Een hovenier website is het digitale gezicht van je bedrijf en vaak het eerste contactpunt voor nieuwe klanten. Daar wil je natuurlijk een goede indruk achterlaten. Vanuit jouw centrale merk- of bedrijfsgedachte ontwikkelen wij een grafische uitstraling. Deze huisstijl voeren wij vervolgens tot in de puntjes door in jouw functionele én gelikte website ontwerp.

Upgrow is een WordPress specialist en ontwikkelt uitsluitend websites op basis van dit CMS (Content Management System). Jouw voordeel? De WordPress website beheren is heel eenvoudig. Daarnaast breid je desgewenst de functionaliteiten van je website eindeloos uit.

hovenier website upgrow

Hovenier website

Wij bouwen super slimme, gelikte websites voor hoveniers. Naast een mooi design zijn ze ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. Of jouw klanten jouw website nu op hun tablet, telefoon of desktop computer bekijken; je bent verzekerd dat je altijd een goede eerste indruk achterlaat.

Uiteraard zal de website op alle verschillende schermen te bekijken zijn en is eventueel uit te breiden met een pakket om de online vindbaarheid te verbeteren.

Websites

die we hebben ontwikkeld

Waarom Upgrow

Specialist in het groene vakgebied

Met onze focus op het ondersteunen van hoveniers kennen wij jouw branche door en door. We spreken je taal en begrijpen het werk dat je doet. Sta je aan de start van jouw onderneming? Of wil je een professionaliseringsslag maken? Wij adviseren in welke volgorde je het best je vervolgstappen zet.

Nooit meer zoeken naar losse leveranciers

Het is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest om je marketing uit te besteden. Wij bieden alles wat je nodig hebt voor een professionele uitstraling. Wij zijn de enige groene marketingspecialist. Logodesign of je website, van fotografie tot teksten voor je brochure. Wil je jouw bus laten bestickeren? Of ICT-zaken inrichten? Wij regelen dat voor je.

Specifieke expertises

Heb je nog geen bedrijfsnaam maar wel een goed idee? Al vanaf het eerste moment kun je ons inschakelen. Of heb je een gevestigd bedrijf en wil je alleen een nieuwe uitstraling voor je wagenpark? Wij hebben specifieke expertises in huis. Je kiest zelf met welke diensten we jou helpen groeien.

Meer weten?
Neem contact met ons op